Full 1
HBO MINOR SOFTWARE
DEVELOPMENT

Deze HBO minor Software Developer is ontstaan uit de behoefte van het bedrijfsleven om ontwikkelaars met kennis van zaken te kunnen vinden die ook geheel voorbereid zijn om als junior developer aan de slag te gaan in een professionele mixed ontwikkelomgeving. Al vanaf € 4995,-

Image is not available
Image is not available
Image is not available

WAAROM JE ZOU MOETEN KIEZEN VOOR DEZE OPLEIDING

Bedrijven willen ook graag werknemers die met de formele certificeringen bewezen hebben de juiste kennis te bezitten en deze ook bewezen goed in een kenmerkende beroepssituatie hebben toegepast. Dat is waarin deze minor ook voorziet.

Maar ook als een deelnemer de rol van Software Development niet als hoofdtaak zal oppakken is de minor zeer waardevol. Software Development is een zeer gewaardeerde aanvullende competentie die in veel functies een unieke verbreding geeft waarmee de deelnemer zich sterk kan onderscheiden. Software Developer als Minor is een Major differentiator.

Doelgroep

Deze minor is zeer geschikt voor de volgende doelgroepen:

  • Studenten die een HBO business opleiding volgen;
  • Studenten die een HBO IT opleiding volgen;
  • Werknemers die zich willen specialiseren in Software Development.
  • Werknemers die afzonderlijke componenten van deze minor willen volgen

Naast de minor, ook losse modules
De minor is modulair opgezet waardoor er een grote flexibiliteit ontstaat in de uitvoering maar ook in de deelname. Er kan naar wens een selectie en combinatie van beschikbare modules worden gemaakt waardoor ook de inhoud, de duur en de kosten van de studie variabel zijn. Dit is vooral interessant voor bestaande werknemers of instromers. Zij kunnen op deze manier via de deelnemende HBO’s bijvoorbeeld ontbrekende competenties en formele certificeringen behalen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Voorkennis

Van deelnemers wordt verwacht dat zij de basiskennis hebben die voor een Software Developer nodig is. Wanneer deze kennis niet aanwezig is of de kennis opgefrist moet worden kun je je additioneel op een aansluitingsweek inschrijven. De aansluitingsweek wordt een aantal keren per jaar georganiseerd en zorgt er voor dat je bijgespijkerd wordt op de benodigde onderwerpen.

Verder worden er een aantal competenties verwacht om te kunnen functioneren in de rol van Software Developer.

 

Voorkennis

  • Basiskennis IT (zie voor toelichting appendix 1)

Competenties

  • Communicatie
  • Samenwerken
  • Logisch denken
  • Nauwkeurig werken

Meer weten over deze opleiding? DOWNLOAD DE WHITEPAPER (gratis)

In deze whitepaper vind je alle informatie over deze opleiding en vooral wat je er mee kunt in het bedrijfsleven. We vragen je alleen wat gegevens achter te laten voor je de Whitepaper kan downloaden. We zullen je niet spammen, beloofd.