Full 1
WIL JIJ OOK DIGIVAARDIG WORDEN?

Schrijf je in voor onze digivaardigheidstrainingen!

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Wil jij binnen enkele dagen efficiënter met Office 365 leren werken?

Schrijf je dan snel in voor Office trainingen bij ITPH Academy: dé IT-talentontwikkelaar van Nederland. Dan ben je binnen no-time dé Office 365 specialist op jouw werk! En dat voor een interessante aanbieding; In de maanden februari tot en met september 2020 stelt IT Performance House een subsidie van 30% van de kosten ter beschikking voor alle Digivaardig Office 365 trainingen.

Office 365 specialist? Je werkt productiever en levert meer kwaliteit.

Office 365 specialisten zijn echt digivaardig en kunnen snel en efficiënt werken met Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Dit kan desgewenst in combinatie met Microsoft Teams. Je bespaart veel tijd en krijgt meer voldoening als je meer uit de software haalt. Lees hieronder bij de FAQ hoe je die kennis goed kunt gebruiken!

 

Snel starten met de training.

Wil jij een Microsoft Office training volgen? Dan kun je de volgende dag al starten. Alle trainingen duren twee dagen.

Volg de training in Zwolle. Mét ervaren trainers.

De training wordt verzorgd in het ITPH Facility Centers in Zwolle. Je volgt de training onder begeleiding van ervaren trainers, op een prachtige locatie in Zwolle. Met uitzicht over de stad en de hele regio. Bij voldoende deelnemers kan de training ook bij jouw organisatie op locatie verzorgd worden.

KOM JIJ IN AANMERKING VOOR EEN GESUBSIDIEERDE TRAINING?

Deze gesubsidieerde trainingen zijn voor alle werknemers in de meeste sectoren die beter met Microsoft Office willen leren werken. Je kan je opleidingsbudget hiervoor in zetten. Deze subsidie wordt direct in mindering gebracht op de kosten voor deze training. Deze subsidie is desgewenst in te zetten voor meerdere trainingen en van toepassing op de trainingen in de periode tot 1 september 2020. Neem voor de zekerheid altijd even contact met ons op.

MEER WETEN OF ALVAST INSCHRIJVEN?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan ben jij binnen no-time Office 365 specialist!


    Word
    Excel
    PowerPoint
    Outlook

  FAQ

  Lees hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met Patrick Visch via 088-5253717 of stuur Patrick een e-mail p.visch@itph-academy.nl.

   

  Heb ik ervaring in het werken met Office 365 nodig?
  Ervaring is niet nodig. We helpen je door de applicatie heen zodat je ook als beginner kennis op doet en leert werken met de pakketten.

  Kan ik ook Microsoft Office certificaten behalen?
  Jazeker, het is ook mogelijk om Microsoft Office certificaten te behalen. Dit vereist wellicht meer studietijd en examenkosten, neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  In welke periode kan ik een training volgen?
  Je kan starten op bijna elk moment. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  Hoe lang duurt een training?
  Elke training duurt twee werkdagen, je kan meerdere trainingen volgen.

  Wanneer zijn de ITPH Facility Centers geopend?
  De ITPH Facility Centers zijn op werkdagen geopend van 9.30 uur tot 16.30 uur.

  Kan ik meerdere trainingen volgen?
  Het is mogelijk om meerdere trainingen te volgen. We raden je aan deze één voor één te starten zodat je je volledig kan focussen op de leerstof.

  Wat doet ITPH Academy eigenlijk precies?
  ITPH Academy verzorgt de trainingen ten eerste inhoudelijk. Dit traject doen we vanuit ons ITPH Facility Center.

  Wat is Office 365 eigenlijk?
  Office 365 is een geïntegreerd systeem van apps en services waarmee medewerkers efficiënt hun dagelijkse werk kunnen doen. Applicaties als Word, Excel en PowerPoint kent iedereen waarschijnlijk wel. Maar er is veel meer.

  Waar bestaat Office 365 uit?
  Vrijwel iedereen werkt dagelijks met applicaties als Word, Excel en PowerPoint. Maar Office 365 heeft nog veel meer mogelijkheden. Makkelijk met collega’s en klanten communiceren met e-mail in de cloud, bijvoorbeeld. Of Microsoft Teams, de nieuwe hub voor teamwork, waar je kunt chatten, vergaderingen kunt organiseren en bestanden kunt delen. OneDrive met één terabyte opslagruimte in de cloud, zodat je bestanden vanaf elke werkplek kunt openen. En je kunt zakelijke apps voor bijvoorbeeld klantplanning, facturering, verwijzingen en meer allemaal vanaf één plek beheren. Office 365 blijft automatisch up to date met de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

  Bij welke banen kan ik Office 365 goed gebruiken?
  Office 365 is zinvol voor iedereen die regelmatig met een computer werkt. Het uiterste uit applicaties als Word, Excel en PowerPoint kunnen halen geeft je voor veel banen een mooie voorsprong.

  Waarom krijg ik een subsidie?
  ITPH is destijds opgericht om bedrijven succesvoller te maken door de inzet van IT. Wij vinden het daarom van groot belang om flink in te zetten op de digitale vaardigheden van alle werknemers in het bedrijfsleven en daar werven wij fondsen voor. Met verschillende brancheorganisaties hebben wij hierover afspraken gemaakt. Neem voor de zekerheid altijd even contact met ons op.