Full 1
Meer mogelijkheden als Hybride IT docent?

Als Hybride IT docent zijn er veel mogelijkheden
om les te geven bij alle ROC's in Nederland! 

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Ben jij expert in jouw vakgebied en wil je jouw kennis met studenten delen?

Dan is dit jouw kans om Hybride IT docent te worden. ITPH Academy heeft beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor praktijkgerichte trainingen. Mét subsidie, dus erg aantrekkelijk!

In het kader van duurzame inzetbaarheid van medewerkers is ITPH deze activiteit gestart.

Vanaf eind 2019 is het mogelijk IT experts beschikbaar te stellen als hybride IT docenten voor het verzorgen van o.a. keuzedelen voor mbo-ICT studenten op 42 mbo scholen.

Voordat deze hybride IT docenten aan de slag kunnen is het gewenst dat deze hybride IT docenten geschoold worden, zo’n scholingstraject kan bestaan uit

  • didactische vaardigheden,
  • pedagogische vaardigheden,
  • technische vaardigheden
  • assessor vaardigheden,
  • het opdoen van praktijk ervaring

Deze scholing wordt verzorgd door ITPH Academy in samenwerking met de MBO-Raad/ de mbo scholen en Stichting Praktijk Leren.

De kosten van een scholingstraject worden voor bijna 50% gesubsidieerd door ESF/ Europese Unie.

Het gehele traject bestaat uit een selectie- en scholingstraject en een praktijkopdracht waarna de hybride IT docent bij een voldoende resultaat een certificaat ontvangt van gecertificeerd hybride IT docent.

Zodra de IT expert hybride IT docent is wordt de hybride IT docent opgenomen in de pool van docenten die o.a. middels een portal te boeken is door hbo- en mbo-onderwijsinstellingen.

Deze inzet van een ½ dag tot 2 dagen per week voor een beperkte periode is een marktconform betaalde opdracht naast de andere klussen die deze IT professional uitvoert.

De voordelen voor uw onderwijsinstelling:

  • U heeft toegang tot een landelijke pool van hybride IT docenten
  • U maakt marktconforme afspraken voor de inhuur van een hybride IT docent en Isential wikkelt alle financiële consequenties af met de hybride IT docent
  • Uw onderwijsinstelling heeft een duurzame relatie met IT docenten/ ’state of the art’ IT kennis uit het bedrijfsleven
  • Uw eigen docenten kunnen ook de lessen bijwonen en kennis nemen van ‘state of the art’ IT ontwikkelingen zonder daarvoor naar een externe opleiding te hoeven gaan

Uw mbo school kan toegang krijgen tot de portal door een autorisatie aan te vragen via projectenbureau@itph-academy.nl of neem contact op met  088 – 525 3500.

KENNIS VAN IT DELEN! HEB JE INTERESSE?

Meld je dan direct hieronder aan. Wij nemen telefonisch contact met je op. Kom je in aanmerking voor een gesubsidieerde training? Dan nodigen we je uit voor een intake. En dan is de rest up to you!