Full 1
MICROSOFT OPLEIDINGEN VOOR STATUSHOUDERS

We starten op 1 juli, schrijf je nu alvast in!

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Microsoft trajecten voor statushouders

De Microsoft Azure Academy van ITPH Academy starten vanaf 1 juli voor statushouders gesubsidieerde opleidingstrajecten. De deelnemers aan deze trajecten worden middels onze programma’s opgeleid naar een erkend Microsoft certificaat. Hiermee kunnen zij duurzaam ingezet worden bij Microsoft partners of andere IT bedrijven. Dankzij de samenwerking met Microsoft zijn er voor de deelnemers geen kosten verbonden aan deze opleiding.

Microsoft Software ontwikkelaar: Krapte in de IT en hoogopgeleide statushouders

Het is een bekend gegeven, er is krapte in de IT. Het tekort aan software ontwikkelaars biedt dan ook een hoop kansen voor statushouders die aan de slag willen in de IT. Een erkend certificaat (MCSD 70-483) is hierbij onderdeel van de route naar werk. Daarom hebben Microsoft en ITPH Academy de handen ineen geslagen om statushouders in 3 maanden tijd op te leiden tot gecertificeerde software ontwikkelaars.

Microsoft Office Specialist

Wil je geen software ontwikkelaar worden maar wel aan jouw IT skills werken? Volg dan onze Microsoft Office specialist opleiding. Zo heeft de Office365 voor jou geen geheimen meer. Ook hierbij ga je met een certificaat de markt op om een mooie baan te vinden.

Selectie en opleiding

Wanneer je één van deze opleidingen wil volgen gaan we een selectietraject met je door. Dit betekent dat je vooraf met de trainers in gesprek gaat en een assessment kan afleggen. Zo kan beoordeeld worden of je aan het niveau voldoet om deel te nemen.

Op vrijdag 5 juni organiseren we een selectiedag waarop je welkom bent op onze locatie in Zwolle om te spreken met onze collega’s. Uiteraard kan het zijn dat we deze selectiedag online organiseren.

Opleiding

In drie maanden werken we toe naar een Microsoft certificaat. Je komt bij ons op locatie in Zwolle de klassikale lessen volgen, je neemt deel aan de online lessen en er wordt van je verwacht dat je zelf studeert. De verhouding les – zelfstudie is ongeveer 40% – 60%.

Op woensdag 1 juli starten we beide trajecten en deze worden woensdag 30 september afgerond.

Uitgebreide informatie en toelatingseisen voor de opleiding tot Microsoft C# ontwikkelaar vind je hier.

Uitgebreide informatie over de opleiding tot Microsoft Office Specialist vind je hier.

 

Kansen op de arbeidsmarkt

Dankzij de samenwerking met Microsoft kunnen we je in contact brengen met Microsoft-partners in heel Nederland. Jouw duurzame inzetbaarheid in de IT markt is ons voornaamste doel.

MEER WETEN OF ALVAST INSCHRIJVEN?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.