Full 1
MICROSOFT OPLEIDINGEN VOOR WERKZOEKENDEN

We starten op 1 juli, schrijf je nu alvast in!

Image is not available
Image is not available
Image is not available

Opleiding tot Microsoft C#.NET ontwikkelaar voor werkzoekenden

ITPH Academy start vanaf 1 juli  het opleidingstraject Microsoft C#.NET ontwikkelaar voor werkzoekenden die zijn aangesloten bij het UWV. Wanneer je deelneemt aan deze trajecten word je middels onze programma’s opgeleid worden naar een erkend Microsoft C#.NET certificaat. Hiermee kun je duurzaam ingezet worden bij Microsoft partners of andere IT bedrijven.

Microsoft Software ontwikkelaar: Krapte in de IT en hoogopgeleide werkzoekenden

Het is een bekend gegeven, er is krapte in de IT. Het tekort aan software ontwikkelaars biedt dan ook een hoop kansen wanneer je werkzoekend bent en aan de slag wil in de IT. Een erkend certificaat (MCSD 70-483) is hierbij onderdeel van de route naar werk. Daarom hebben Microsoft en ITPH Academy de handen ineen geslagen om jou in 3 maanden op te leiden tot gecertificeerde software ontwikkelaar.

Selectie en opleiding

Wanneer je deze opleiding wil volgen gaan we een selectietraject met je door. Dit betekent dat je vooraf met de trainers in gesprek gaat en een assessment kan afleggen. Zo kan beoordeeld worden of je aan het niveau voldoet om deel te nemen.

Op vrijdag 5 juni organiseren we een selectiedag waarop je welkom bent op onze locatie in Zwolle om te spreken met onze collega’s. Uiteraard kan het zijn dat we deze selectiedag online organiseren.

Opleiding

In drie maanden werken we toe naar een Microsoft certificaat. Je komt bij ons op locatie in Zwolle de klassikale lessen volgen, je neemt deel aan de online lessen en er wordt van je verwacht dat je zelf studeert. De verhouding les – zelfstudie is ongeveer 40% – 60%.

Op woensdag 1 juli starten we beide trajecten en deze worden woensdag 30 september afgerond.

Uitgebreide informatie en toelatingseisen voor de opleiding tot Microsoft C# ontwikkelaar vind je hier.

 Kansen op de arbeidsmarkt

Dankzij de samenwerking met Microsoft kunnen we je in contact brengen met Microsoft-partners in heel Nederland. Jouw duurzame inzetbaarheid in de IT markt is ons voornaamste doel.

MEER WETEN OF ALVAST INSCHRIJVEN?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.