Nieuws

Eerste Traineeship PHP Developer gestart!

31 oktober 2017 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Vorige week maandag was het zover: de eerste groep deelnemers is gestart met onze Traineeship PHP Developer. En daar zijn we trots op! Deze gecombineerde klas is een leergierig gezelschap dat bestaat uit bijstandsgerechtigden, mensen met een WW-uitkering en statushouders. Voor de 12 enthousiaste deelnemers is dit traineeship hopelijk de eerste stap naar een baan en een succesvolle toekomst in de IT.

Het succes van onze ITPH-traineeships is mede te danken aan de deelname van alle betrokken instanties. Instanties zoals het UWV en werkpleinen, het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) en gemeenten werken mee om mensen, die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, weer aan het werk te krijgen. Met onze kennis en ervaring kunnen we traineeships aanbieden die laagdrempelig zijn en waarmee deelnemers deze beste kansen hebben om succesvol om te scholen. Na de opleiding van zes maanden doen ze ook nog eens relevante ervaring op in een werkervaringstraject bij één van de aangesloten IT-bedrijven. Met certificering én uitzicht op een baan!

Uniek concept

Die unieke opzet wordt door de overheid gewaardeerd met subsidies via het Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT (CA-ICT). Zo kunnen we als ITPH Academy doen waar we goed in zijn: een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de IT-branche én gemotiveerde mensen een nieuwe kans bieden op de arbeidsmarkt.