Nieuws

IT PerformanceHouse Academy nu ook Cisco Networking Academy

1 augustus 2018 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
ITPH Academy timmert stevig aan de weg als dé IT-talentontwikkelaar van Nederland. Dat de kwaliteit van ITPH Academy ook door wereldwijd gerenommeerde partijen wordt onderkend en bevestigd, laat zien dat we op de goede weg zijn. Sinds deze zomer beschikken we over de officiële status ‘Cisco Networking Academy’.

ITPH Academy heeft de ‘Cisco Networking Academy’ status gekregen omdat zij met haar aanpak naadloos aansluit op Cisco’s programma ‘Digitale versnelling van Nederland’. Ook daarin staat de intensieve samenwerking tussen de overheid, het bedrijfsleven en onderwijs centraal in het overdragen en leren toepassen van digivaardigheden. Met goed en praktijkgericht onderwijs profiteren bedrijven en instellingen van goed opgeleide IT-specialisten, en daarmee van de meest actuele technologie.

Online en klassikaal lesaanbod

De Cisco Networking Academy biedt opleidingen voor scholieren, studenten, docenten en werknemers die willen omscholen. Het uitvoerige opleidingsprogramma heeft onderdelen die volledig online zijn te volgen en onderdelen die meer klassikale begeleiding vragen en toegevoegd kunnen worden aan lespakketten. ITPH Academy heeft veel ervaring met een dergelijke blended learning-formule.

ITPH Academy verrijkt de IT-branche

ITPH Academy verrijkt de IT-branche met een groot aanbod aan scholingsprogramma’s. Deze scholingsprogramma’s worden steeds meer uitgevoerd in een praktijkgerichte combinatie van online en klassikaal onderricht. ITPH Academy ontwikkelde in eigen beheer een effectieve online leeromgeving. Trainees worden bovendien begeleid door ervaren trainers en deskundigen uit het bedrijfsleven in samenwerking met docenten uit het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs.