Nieuws

IT PerformanceHouse Academy ontwikkelt online learning platform

26 september 2018 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Als dé ontwikkelaar van IT-talent is IT PerformanceHouse Academy altijd op zoek naar manieren om onderwijs in deze uitdagende branche efficiënter en overzichtelijker te maken. Daarom werken we momenteel aan de volgende stap in onze educatieve aanpak: de realisatie van een eigen online learning platform in 2019. De komende maanden wordt het volledige portfolio van ITPH Academy overgebracht naar de online omgeving.

Complete begeleiding online

Het learning platform gaat studenten complete onlinebegeleiding bieden om hun scholingstraject zo efficiënt mogelijk te doorlopen. Met als uitgangspunt ‘een leven lang leren’ kent het platform verschillende functionaliteiten: de lesstof wordt op relevante momenten aangeboden, de prestaties worden op individueel niveau bijgehouden en de leerroute van studenten naar hun persoonlijke einddoel wordt gemonitord.

Individuele aandacht, duidelijkheid en structuur

Met het nieuwe platform kan ITPH Academy studenten nóg meer duidelijkheid en structuur bieden. Ook kan de organisatie studenten intensiever online begeleiden, direct vragen beantwoorden en sneller bijsturen waar nodig. Vanaf 2019 worden ook de individuele coaching trajecten voor een deel ondergebracht op het online platform. Dat biedt meer ruimte voor individuele aandacht en maakt het mogelijk om wekelijks te evalueren.

Community: sámen weet je meer

De traineeships die op het nieuwe platform worden aangeboden zijn blended trajecten; een combinatie van online en klassikale scholing die in de scholingstrajecten van ITPH Academy steeds bijzonder effectief blijkt. Bovendien stimuleert het online platform de ontwikkeling van een community  waarbij studenten kennis kunnen delen en elkaars vragen online kunnen beantwoorden.