Nieuws

ITPH Academy ook in 2018 partner van de Oracle University

10 april 2018 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Als toonaangevende IT-opleider is ITPH Academy ook in 2018 weer partner van de Oracle University. Directeur Michiel Hameete is blij met het partnership: “Met de directe toegang tot het digitale curriculum van de Oracle University kunnen we kwalitatief hoogstaande scholingstrajecten bieden in het kader van het Oracle Workforce Development Program (WDP). Daarmee hebben we een professioneel programma in de strijd om het tekort aan IT professionals op de Nederlandse arbeidsmarkt te verkleinen. Dat is hard nodig.”

Als Oracle WDP-partner beschikt ITPH Academy over actueel en relevant cursusmateriaal dat kan worden ingezet bij het scholen van studenten en jonge professionals, maar ook voor werklozen en statushouders. In het kader van verschillende landelijke convenanten en samenwerkingsverbanden heeft ITPH Academy mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt al succesvol opgeleid naar een baan in de IT.

Praktijkgerichte scholingstrajecten

Hameete: “Het Oracle Workforce Development Program sluit aan bij onze doelstelling om onderwijsprogramma’s door te ontwikkelen in samenwerking met gerenommeerde IT-fabrikanten. Zo sluiten onze scholingstrajecten het beste aan op de praktijk. Dat zorgt voor inhoudelijk actuele programma’s die aansluiten bij de vraag uit de praktijk naar gespecialiseerde IT professionals. Met programma’s zoals het Oracle Learning Program voor Java (Cloud Edition) en het Node JS-curriculum kan ITPH Academy aanstormende talenten gedegen voorbereiden op een duurzame toekomst in de IT-sector.”

“De bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

“Het partnership van de Oracle University is belangrijk om onze deelnemers de meest directe weg te bieden naar een succesvolle toekomst in de IT. Ons opleidingsconcept biedt inhoudelijk actuele programma’s, praktijkgerichte cases én samenwerking met regionale werkgevers en arbeidsbemiddelaars. Zo leiden we IT-specialisten op die direct beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. In disciplines waar dringend vraag naar is. Het partnership is voor óns uiteraard de bevestiging dat we daarin succesvol zijn, en worden gewaardeerd door de topspelers uit de markt.”

Meer informatie:

IT PerformanceHouse Academy via 088-5253717 of info@itph-academy.nl