Nieuws

ITPH Academy start gesubsidieerde omscholingstrajecten in Groningen en Eindhoven

24 juli 2018 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Werkgevers in de regio’s Eindhoven en Groningen zitten te springen om goede IT’ers. Om in die behoefte te voorzien start ITPH Academy deze zomer een uitgebreide campagne. Het doel? Werkzoekenden die wonen in Eindhoven en Groningen met subsidie omscholen tot IT’ers die hárd nodig zijn!

Snel de juiste talenten. Mét subsidie.

De overheid stelt subsidie beschikbaar om werkzoekenden aan een baan te helpen in de IT. Daarmee kan ITPH Academy werkzoekenden opleiden in IT-specialisaties waar ook echt dringend behoefte aan is. Zo kunnen werkgevers snel -en tegen aantrekkelijke tarieven- beschikken over IT-talenten die exact in hun profiel passen.

Onze succesformule?

Als IT-opleider werken we al vanaf de start van elk scholingstraject samen met intermediairs én opdrachtgevers. Zo kunnen we met onze programma’s aansluiten op de eisen van toekomstige werkgevers. En weten we zeker dat aanstormende IT-talenten snel aan de slag kunnen in een uitdagende baan.

Campagne gestart

De campagne loopt tot 30 juni 2019 in de regio’s Groningen en Eindhoven. Afhankelijk van het gekozen scholingstraject kunnen gemotiveerde talenten zich aanmelden tot 30 juni 2019. De scholingstrajecten voor C# Developers, Office 365-specialisten of Medewerkers IT-Servicedesk & Support Medewerkers starten in oktober 2018.

Meer weten?

Zit jij als werkgever in regio Groningen of regio Eindhoven te springen om goede IT’ers? Ben jij werkzoekende in regio Groningen of regio Eindhoven en wil je graag een nieuwe start maken als IT’er? De IT-talentontwikkelaar van Nederland leidt nu IT-specialisten op. Mét subsidie, dus tegen aantrekkelijke voorwaarden!