Nieuws

ITPH Academy start scholingstraject Oracle Financials Cloud Consultant

20 november 2018 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Steeds meer bedrijven werken in de cloud. Het aantal migraties naar de Cloud van Oracle neemt toe, en daarmee ook de behoefte aan Oracle Cloud Consultants. Tegelijkertijd dreigt juist een flink tekort aan goed opgeleide IT-specialisten. In samenwerking met Oracle en de Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT start ITPH Academy deze maand in de regio’s Groningen en Eindhoven scholingstrajecten voor Oracle Financials Cloud Consultant.

Opleiden naar een báán

Als partner van het Oracle Workforce Development Program heeft ITPH Academy veel ervaring met het aanbieden van scholingstrajecten die Oracle-specialisten opleiden die in de praktijk hard nodig zijn. Het Oracle Financials Cloud Consultant scholingstraject is tot in alle details afgestemd op de behoefte aan specialisten die Oracle-klanten kunnen begeleiden bij de migratie naar de cloud. Bij de opzet van het scholingstraject is vooral aandacht voor Project Based Learning, waarbij trainees de theorie leren en die ook meteen oefenen in praktische casuïstiek en realistische projecten. Zo kunnen studenten, young professionals en werkzoekenden snel worden om- en bijgeschoold om als Oracle Financials Cloud Consultant direct aan de slag te kunnen.

Blended learning; optimale mix van theorie en praktijk

Het Oracle Financials Cloud Program duurt 10 weken. Het is een zogenaamd ‘blended learning’-traject, dat bestaat uit een effectieve combinatie van online training -met behulp van de Oracle Cloud Learning Subscription- en klassikale lessen. Tijdens die lessen krijgen trainees in de ochtend de theorie en in de middag brengen ze hun kennis onder begeleiding van ervaren docenten in de praktijk bij praktische cases. Zo maken trainees ook kennis met het werken op basis van Scrum en Agile. Naast vakinhoudelijke theorie en praktisch onderricht krijgen ook softskills de nodige aandacht; een aspect dat trainees de nodige extra bagage meegeeft om succesvol in een nieuwe baan te stappen.

Praktijkgerichte aanpak

Met een praktijkgerichte aanpak speelt ITPH Academy, dé ontwikkelaar van IT-talent, een rol in het balanceren van vraag en aanbod aan professionals in vrijwel alle IT-disciplines. Bij bedrijven en organisaties in heel Nederland. Door al voorafgaand aan het scholingstraject aansluiting te zoeken met werkgevers en intermediairs zorgt ITPH Academy ervoor dat trainees met de juiste kennis, vaardigheden én ervaring direct kunnen instromen op de juiste plek. Dat concept blijkt in de praktijk succesvol.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IT PerformanceHouse Academy via 088-5253717 of info@itph-academy.nl