Nieuws

Martijn: Van WW naar IT met ITPH

7 oktober 2019 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Sinds augustus is Martijn Luub (36 Jaar) als software ontwikkelaar werkzaam in het team van Zapphire in Hoogeveen. Martijn zat in de WW en heeft bij ITPH Academy de cursus Microsoft Entry Level Software Development gevolgd. Het resultaat? Vanuit de WW naar een passende baan als ontwikkelaar.

 

Martijn vertelt: “Ik was als biologie leraar werkzaam in het onderwijs. Toen ik in de WW kwam heb ik voor mezelf besloten dat het roer om moest. Toen ik ook nog eens de mogelijkheid kreeg een opleiding via ITPH Academy te volgen, was het voor mij duidelijk: ik wil de IT in. Al snel in het traject kwam ik in contact met Zapphire en nu ben ik er al enkele maanden aan de slag. Ik hou me bezig met het ontwikkelen en voortdurend verbeteren van de software.”

De match tussen Martijn en Zapphire was al snel duidelijk. Bas van Dijk, directeur en eigenaar van Zapphire had gelijk een goed gevoel bij Martijn. “Vanuit ITPH kwam het verzoek of ik een presentatie wilde geven aan de studenten en open stond voor een speeddate sessie. We hadden geen vacatures openstaan, maar goeie ontwikkelaars kunnen we altijd gebruiken. Zo zijn we in gesprek geraakt met Martijn en konden we hem een baan aanbieden.”

Zapphire heeft meer dan 75 klanten en 4500 gebruikers. Hun klanten bevinden zich in de zorgsector, maar ook daarbuiten groeit Zapphire hard.

 

Ben jij ook op zoek naar een mooie baan in de IT? Meld je dan aan voor één van onze opleidingen. Vanaf 4 november start bijvoorbeeld een opleiding tot C#.NET ontwikkelaar.