Nieuws

Nieuw bij IT PerformanceHouse Academy: Patrick Visch start als regiomanager

5 februari 2019 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Begin 2019 heeft Patrick Visch de overstap gemaakt naar ITPH Academy. Vanuit zijn ervaringen bij verschillende dienstverleners in de IT-sector zal hij binnen ITPH Academy de rol van regiomanager invullen. Zijn doel is het werken aan de mismatch tussen vraag en aanbod voor IT professionals. Dit doet hij door diverse trajecten vanuit de ITPH Academy te initiëren en te begeleiden.

“De afgelopen jaren heb ik van dichtbij gezien hoe groot de behoefte is aan IT-personeel. Het zoeken naar de win-win situatie voor werkzoekenden en bedrijven met behoefte aan IT’ers spreekt me erg aan. Hier liggen veel kansen waar meerdere partijen van kunnen profiteren.”

Werken aan relaties in Noord-Oost Nederland

Als regiomanager zal Patrick actief zijn in het noorden en oosten van Nederland. “De combinatie van het opleiden en aan een baan kunnen helpen van werkzoekenden is een mooie uitdaging. Je bent bezig om de maatschappij verder te helpen. Met een enthousiast team werken we vanuit ’t Harde en Zwolle aan deze missie.”

Het opbouwen en onderhouden van prettige relaties is kenmerkend voor de werkwijze van Patrick. “Zonder een persoonlijke aanpak kom je niet ver in de dienstverlening. Ik vind het belangrijk dat er een klik is met onze klanten en relaties. Hier stop ik veel tijd en energie in.”

Bewust gekozen voor ITPH Academy

Patrick heeft bewust gekozen voor een overstap naar ITPH Academy. “Bij ITPH Academy zit de kracht in de breedte van de organisatie. De samenwerking met stakeholders is erg sterk. Hierdoor staat een fundament waar we veel betekenen in de IT-markt. Ik kijk er naar uit mijn steentje bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie.”