Nieuws

Nieuw C#.NET traject start op 4 november 2019

22 juli 2019 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Nieuw C#.NET traject start op 4 november 2019
De ITPH Academy start een nieuwe C# opleiding in Zwolle. In 2 tot 3 maanden wordt je opgeleid tot startende C#.NET ontwikkelaar. We koppelen je hierbij aan mogelijke werkgevers zodat je jouw opleiding direct in de praktijk kan brengen.

Onderwerpen die in het scholingstraject worden behandeld zijn o.a. SCRUM, OOP, EF, LINQ, ADO.NET, ASP. NET, MVC, Web API, RDBMS, SQL, Javascript, Ajax en AngularJS.

 

Naast theoretische verdieping worden trainees op basis van de Agile/Scrum-methode uitgedaagd met praktijkopdrachten. Het trainingsdeel wordt afgesloten met een door het bedrijfsleven aangedragen praktijkopdracht en het behalen van MCSD 70-483- en Scrum-certificering.

Deelnemen aan deze training? Dit zijn de stappen die we met je doorlopen.

We ontvangen graag jouw CV en motivatie om aan ons traject mee te doen. Deze gegevens kun je op onze website achterlaten.

Voor je start met een opleiding zouden we je graag persoonlijk spreken en kun je een assessment doen. Zo toetsen we jouw vaardigheden en kan een voor jou geschikte opleiding worden gekozen.
Waar mogelijk brengen we je al in de aanloop naar het opleidingstraject in contact met mogelijke werkgevers. Zo weet je al snel waar je aan toe bent.

Elke opleiding heeft zijn eigen doorlooptijd. Het voordeel van de opleidingen bij ITPH is dat je bijna elke maand kan starten en op jouw eigen tempo mee draait.

De opleiding

Afhankelijk van de richting die je kiest wordt er een programma samengesteld en leiden we je op richting een (nieuwe) baan.

 

Heb jij interesse in deelname? Of ben jij een IT bedrijf die op zoek is naar IT talent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.