Nieuws

Trainees in Leiden presenteren zich in IT WorkOut

12 juli 2018 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Een groep aanstormende IT-talenten die hun scholingstraject bij ITPH Academy bijna hebben afgerond, staat te trappelen om aan de slag te gaan. Ze presenteren zichzelf in de IT WorkOut; het digitale magazine dat regionale werkgevers een overzicht geeft van de IT-specialisten die bij de IT-opleider hun scholingstraject hebben afgerond. De IT WorkOut blijkt een succesvolle manier om trainees onder de aandacht van werkgevers te brengen.

Onder de ongeveer 10 kandidaten uit Leiden zijn voornamelijk Java Developers. Uit onderzoek van IT Trendradar blijkt dat aan die IT-specialismen de behoefte het grootst is in de regio. In de IT WorkOut kunnen werkgevers lezen wat de motivatie, achtergrond, karaktereigenschappen en persoonlijke vaardigheden van de IT-talenten zijn.

Scholingstrajecten met de beste kans op een baan

ITPH Academy leidt werkzoekenden op tot IT-specialisten waar ook écht behoefte aan is. Dat doen we door al voorafgaand aan de scholingstrajecten onderzoek te doen naar de regionale behoefte aan IT-specialisten. Vervolgens organiseren we scholingstrajecten in samenwerking met geïnteresseerde werkgevers, intermediairs en (overheids)organisaties. Om de kansen van de trainees op de arbeidsmarkt nog verder te vergroten hebben we kleurrijke IT WorkOut gelanceerd.

Meer weten over de IT WorkOut?

Bas Kelder b.kelder@itph-academy.nl of 06-14555093