Nieuws

Werkzoekenden in Eindhoven kunnen kosteloos worden geschoold tot Office 365-specialist

29 november 2018 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
IT-talentontwikkelaar ITPH Academy start Office 365-trainingen in de regio Eindhoven. Met deze scholingstrajecten kunnen werkzoekenden zich kosteloos laten scholen tot Office 365-specialisten. Deze gesubsidieerde trajecten worden weliswaar vanuit de IT-sector geïnitieerd vanwege de grote vraag naar Office 365-specialisten, maar zijn ook interessant voor veel andere beroepen. Kennis van Office 365 is een waardevolle aanvulling op elk cv. Dat geeft trainees een flinke voorsprong in de zoektocht naar een nieuwe baan!

Erkend examen én waardevolle softskills

De Office 365 trainingen in Eindhoven worden afgesloten met een erkend examen. Kandidaten kunnen hun eigen keuzes maken uit specialisaties of het traject zelfs afsluiten als gecertificeerd Office-expert. Naast vakinhoudelijke aspecten krijgen ook soft skills aandacht. Zoals het volgen van een assessment, sollicitatietraining, communicatietraining en persoonlijke analyse en ontwikkeling. Die aanvulling blijkt in de praktijk steeds enorm waardevol in de zoektocht naar een nieuwe baan. De trainingen bieden bovendien niet alleen kennis van Office 365, maar kunnen ook een goede opstap zijn naar een baan in de IT.

Open leercentrum, ‘blended’ training en jobcoach

De scholingstrajecten kennen het principe ‘open leercentrum’; er zijn wekelijks intakegesprekken waarna kandidaten die in aanmerking komen direct de volgende dag kunnen starten met de training. De ‘blended’ trainingen bieden een online leeromgeving gecombineerd met training en begeleiding door een docent. Een jobcoach voert de intakegesprekken en ondersteunt de trainees bij het doorstromen naar de juiste baan.

Wie komen in aanmerking?

Deelname is een prachtige opstap voor werklozen met recht op een WW uitkering en werknemers die dreigen werkloos te raken. De kandidaten moeten ingeschreven staan in de regio Eindhoven. De deelnemende gemeentes staan vermeld op de website. Vanaf week 48 beginnen de jobcoaches met de wekelijkse intakegesprekken.

Meer weten over dit Office 365-scholingstraject?

Bekijk https://www.itph-academy.nl/office365-eindhoven of neem contact op met IT PerformanceHouse Academy via 088-5253717 of info@itph-academy.nl