Nieuws

Wij zoeken statushouders voor de Microsoft Azure Academy

26 februari 2019 | Geplaatst door ITPH Academy | Facebook  Twitter  LinkedIn
Statushouders kunnen zich kosteloos laten (om)scholen tot Microsoft Azure Administrator. Samen met de Refugee Talent Hub en Microsoft organiseert ITPH Academy een praktijkgericht scholingstraject dat direct uitzicht biedt op een baan. Het programma start op 1 mei aanstaande. Voor statushouders is de Microsoft Azure Academy een fantastische kans om door te stromen naar werk in de IT!

Hard- én softskills

De scholing wordt georganiseerd in samenwerking met bedrijven die op zoek zijn naar IT’ers met de juiste skills. De deelnemers leren in dit programma niet alleen de theorie, maar werken ook aan een business case én lopen stage bij één van de deelnemende bedrijven. Daarnaast krijgen kandidaten een soft skills programma met praktische onderwerpen als projectmanagement, presentatievaardigheden, persoonlijk leiderschap en interculturele communicatie.

Wie komt in aanmerking?

De Microsoft Azure Academy start op 1 mei en is bedoeld voor statushouders met een goede beheersing van Engels en affiniteit met ICT. Bovendien is een sterke motivatie belangrijk. Met een assessment en interviews wordt getoetst in hoeverre kandidaten beschikken over de vaardigheden (o.a. een sterk analytisch- en rekenkundig vermogen) die nodig zijn om deel te nemen aan het programma. Voor deelnemers zijn geen kosten aan de scholing verbonden.

Direct inschrijven?

Geïnteresseerde statushouders kunnen zich aanmelden met een CV via info@refugeetalenthub.com o.v.v. Aanmelding Microsoft Azure Academy.