WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN
VOOR ITPH ACADEMY?

Wij vinden de meest veelbelovende talenten en leiden ze verder op tot de IT professionals die hard nodig zijn om de kwaliteit van de IT-branche op een hoog niveau te houden.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

IT-opleidingen die aansluiten bij de praktijk

ITPH Academy is opgericht om IT-onderwijs en -praktijk beter op elkaar aan te laten sluiten. We zorgen dan ook voor opleidingen die exact aansluiten bij de actuele behoefte aan goed geschoolde en gespecialiseerde professionals. We analyseren de lokale behoefte aan IT-specialisten en stellen flexibele scholingstrajecten samen in nauw overleg met onze klanten.

Klaar voor de start

Al tijdens de opleiding worden kandidaten via de intermediairs gekoppeld aan de bedrijven waar ze aan de slag gaan. Ook wordt de inhoud van lesprogramma’s samengesteld in overleg met de opdrachtgevers die zo kunnen rekenen op kandidaten die tot in alle details aansluiten bij het profiel.

Zorgvuldige selectie

Wij houden van professionals die doorzetten; die staan voor wat ze doen en een commitment niet uit de weg gaan. Daarom gaan we bij de intake zorgvuldig te werk en selecteren we de kandidaten met de juiste competenties én de helderste motivatie.

Kennismaken met nieuwe talenten?

ITPH Academy verzorgt IT-opleidingen op maat en sluit daarmee aan op de wensen en behoefte van opdrachtgevers. De opdrachtgever brengt relevante praktijkcases in als lesstof én leert de kandidaat al in een vroeg stadium goed kennen via praktijkstages en –opdrachten.

Inhouse, online of op locatie

Wij kunnen opleidingen verzorgen op onze eigen centrale locatie in Zwolle, op elke gewenste locatie in Nederland óf online. Individueel en in groepen.

Partners van ITPH Academy

logo Werken vanuit Talent
Logo Isential
Slider