Open Leercentrum

Tot eind december bieden wij het onderstaande rooster gratis aan met 4 Microsoft trainingen: Word, Excel, Powerpoint en Outlook.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Volg t/m eind 2022 een training Word, Excel, Powerpoint of Outlook gratis

Je kunt tot en met 31 dcember 2022 gratis deelnemen aan deze trainingen. Gratis? Ja echt. Je maakt hiervoor namelijk gebruik van de NL leert door subsidie. De enige voorwaarde is dat je vier dagdelen bijwoont en de vereiste documentatie aanlevert. De documentatie regelen wij volledig met je. Meld je snel aan!

Studeren wanneer jij wilt 

Heerlijk! Als je studeert in ons open leercentrum ben je niet afhankelijk van vaste trainingsdagen. Jij bepaalt zelf wanneer je langskomt óf virtueel aansluit. Kies de dagen of dagdelen die jou het beste schikken. Bekijk de openingstijden van het OLC. 

Laat het ons weten wanneer je langskomt. Meld je direct aan!

 

Volg de training waar jij wilt 

Is ons open leercentrum in Zwolle voor jou niet om de hoek? Of komt het gewoon even niet uit om onze kant op te komen? Geen probleem! Je kunt ook vanuit huis, in een café, in de trein of op je werk aan de slag met het trainingsmateriaal. Via Teams bel je jouw IT-docent gewoon even in voor een uitleg of een antwoord op je vraag. En de klassikale lessen? Die volg je gewoon virtueel. Wel zo makkelijk.

 

Altijd een deskundige IT-docent aanwezig 

Kom je niet uit een opdracht of heb je een vraag? Dan is er altijd een deskundige IT-docent aanwezig om jouw vragen te beantwoorden, je te voorzien van praktische tips of een opdracht aan je uit te leggen. Zowel fysiek in het OLC als online. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en kennen alle ins-en-outs van de training die we aanbieden.

 

Flexibele studietijden

In tegenstelling tot een klassikale trainingsdag, die van 09:00-16:00 uur duurt, bepaal je in het open leercentrum zelf welke dagen of dagdelen jij komt.

 

Zorgeloos studeren in ons OLC

Kom je studeren in ons open leercentrum? Dan hoef je niets mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat jij alles hebt om aan lekker de slag te gaan. Van een fijne werkplek, met een voorgeprogrammeerd werkstation, en actuele trainingsmaterialen. En natuurlijk een lekker kopje koffie of thee als je even toe bent aan een studiebreak.

Bepaal je eigen studietempo

Neem je de stof snel tot je, of vind je het fijn om juist wat langer stil te staan bij bepaalde onderwerpen? Jij bepaalt jouw leertempo helemaal zelf. Je hoeft niet op mede-cursisten te wachten als je vast door wilt naar een nieuwe oefening of module.

 

Voordelen van het OLC

– Beschik snel over specifieke IT-kennis en -vaardigheden
– Bepaal zelf waar en wanneer je studeert
– Studeer op jouw eigen tempo
– Spar met onze ervaren IT-docent
– Wij regelen alles, je hoeft niets mee te nemen
– Tot en met eind 2022 zijn de genoemde trainingen gratis
– Schrijf je direct in

Toch liever een klassikale groepstraining?

Wil je toch liever volledig begeleid worden en de training groepsgewijs klassikaal volgen? Kies dan voor één van de trainingen uit ons Open Rooster.

Openingstijden open leercentrum ITPH Academy

Ons OLC is op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur. We werken in blokken van 4 of 8 uur. Start je studiedag om 09:00 uur of begin ‘s middags om 13:00 uur.

Het open leercentrum op geopend op deze dagen: 

Momenteel geen volgende datum.

Kies jouw tijdvak:
Hele dag: 09:00 – 17:00 uur
Dagdeel 1: 09:00 – 13:00 uur
Dagdeel 2: 13:00 – 17:00 uur

Meld je aan!