Full 1
ITPH ACADEMY LEIDT
IT-TALENTEN OP
We leiden talenten op tot IT-specialisten
die ook écht in de praktijk nodig zijn!
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Dé IT-opleider met track record!

Wij bieden opleidingen, om- en bijscholingstrajecten in IT-specialisaties waar vraag naar is vanuit regionale en landelijke organisaties en bedrijfsleven. We leiden studenten en professionals dus op tot specialisten die ook écht in de praktijk nodig zijn.
De trainees kunnen via intermediairs dan ook vaak direct aan de slag!

Bewezen lesmethoden

In de loop der jaren hebben wij unieke lesmethodieken ontwikkeld die hun waarde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. De effectiviteit van onze opleidingen, die het resultaat is van onze kennis, ervaring en best practises levert in de praktijk een slagingspercentage op van bijna 100%. Succes verzekerd!

Werken met lokale intermediairs

Een betere aansluiting van het IT-onderwijs op de markt bereik je vooral door vraag en aanbod in de regio bij elkaar te brengen. Wij zijn dan ook geen ‘onbereikbare’ landelijke organisatie, maar werken juist aan een sterke afstemming op regionaal niveau. Met intermediairs die de plaatselijke markt kennen. We analyseren de lokale vraag naar IT-talent, zodat we voor het juiste aanbod kunnen zorgen.

Initiatief van IT PerformanceHouse

ITPH Academy is opgericht door Stichting IT PerformanceHouse; de kennisorganisatie die de IT-branche stimuleert met innovatie, het monitoren van trends en het aanjagen van ontwikkelingen. Eén van de speerpunten in het beleid is het overbruggen van de ‘skills gap’ tussen vraag en aanbod in de IT.

Begeleiding

Bij ITPH Academy zorgen we niet alleen voor relevante opleidingen met een hoog kwaliteitsniveau. Onze specialisten coachen en begeleiden talenten gedurende hun opleiding en praktijkstage. Vanaf de intake en tot het moment dat ze ook daadwerkelijk in de praktijk aan de slag gaan!

Partners van ITPH Academy

Ontdek onze IT Trendradar!
jouw early-warning systeem voor it trends

Het IT PerformanceHouse stimuleert regionale IT-trends en ontwikkelingen die zichtbaar een bijdrage leveren aan het presteren van bedrijven en organisaties. En daarbij ook vooral een positieve invloed hebben op werkgelegenheid, economie en concurrentievermogen. Het vaststellen van deze IT-trends en ontwikkelingen doet het IT PerformanceHouse door middel van de IT TrendRadar. Zij vertalen deze trends en ontwikkelingen naar uw business.