Full 1
WIJ ORGANISEREN SCHOLINGSTRAJECTEN
in opdracht van intermediairs of werkgevers
Image is not available
Image is not available
Image is not available

DE SNELSTE STAP NAAR EEN UITDAGENDE BAAN

De onderwijsprogramma’s en modules van ITPH Academy zijn actueel, praktijkgericht én bewezen succesvol. Ze bieden verdieping in vaardigheden en skills die aansluiten op actuele trends en ontwikkelingen in de IT-branche. Daarmee hebben de trainees de beste kans om direct in hun nieuwe baan aan de slag te kunnen. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan scholingstrajecten!

Microsoft C# .NET-ontwikkelaar

Duur: 3 maanden HBO/HBO+

In dit scholingstraject leiden wij op tot gecertificeerd C# .NET-ontwikkelaar (MCSD 70-483) met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

E-commerce PHP Developer

Duur: 7 maandenMBO+/HBO

Een stevig scholingstraject van 7 maanden, waarin wij jou opleiden tot meervoudig gecertificeerd PHP’er! Na de bootcamp ga jij direct aan de slag bij een creatief bureau.

Business Intelligence/Big Data Professional

Duur: 8-12 wekenHBO/WO+

In dit scholingstraject leiden wij op tot meervoudig gecertificeerd Business Intelligence/Big Data Professional met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

Java Developer

Duur: 8-12 weken                                                                                                    HBO/WO

In dit scholingstraject leiden wij op tot meervoudig gecertificeerd JAVA Developer met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

App Developer (Xamarin)

Duur: 4-5 weken HBO/WO

In dit scholingstraject leiden wij op tot gecertificeerd App Developer (Xamarin) met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

Informatie Analist

Duur: 8-12 weken HBO/WO

In dit scholingstraject leiden wij op tot meervoudig gecertificeerd Informatie Analist met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

Cloud Azure Engineer

Duur: 12-15 weken HBO

In dit scholingstraject leiden wij op tot meervoudig gecertificeerd Cloud Azure Engineer met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

Frontend Developer

Duur: 8 weken HBO/WO

In dit scholingstraject leiden wij op tot meervoudig gecertificeerd Frontend Developer met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

Traineeship Cyber Specialist – Suriname

Duur: 10 maandenMBO/HBO

Tijdens dit traineeship leiden wij je op tot meervoudig gecertificeerd Cyber Specialist met een flinke dosis praktijkervaring. Een traineeship dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen in Suriname!

Support Medewerker

Duur: 8-12 weken MBO/MBO+

In dit scholingstraject leiden wij op tot meervoudig gecertificeerd Support Medewerker met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

Cloud Professional+

Duur: 8-12 weken HBO/WO

In dit scholingstraject leiden wij op tot gecertificeerd Cloud Technology Professional+ MCSA Azure met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

Software Test Engineer

Duur: 12-16 weken HBO

In dit scholingstraject leiden wij op tot meervoudig gecertificeerd Software Test Engineer met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

OFFICE 365 SPECIALIST

Duur: 1-6 weken MBO

In dit scholingstraject leiden wij op tot meervoudig gecertificeerd Office 365 Specialist met een flinke dosis praktijkervaring. Een scholingstraject dat deelnemers volop mogelijkheden biedt om zichzelf nóg verder te ontwikkelen!

  • Modulair opgebouwd IT-scholingstraject tot gecertificeerd Office 365 Specialist
  • Trainees behalen door de IT-sector erkende certificaten
  • Opgedane kennis is relevant voor functies van receptionist tot advocaat

Rooster

Wil je weten wanneer en waar het traject van start gaat? Je vindt hier de roosters. Zoek het scholingstraject dat bij jou past en meld je direct aan!

PRAKTIJKGERICHT EN AANTREKKELIJK

Onze lesprogramma’s zijn praktijkgericht, veelzijdig qua inhoud en structuur én worden verzorgd door ervaren trainers uit het bedrijfsleven zelf. Bovendien helpen regionale bedrijven mee om de programma’s inhoud te geven, zodat onze kandidaten een dosis belangrijke praktijkervaring opdoen. De praktijkgerichte IT-scholingstrajecten van ITPH Academy bieden meerwaarde!

Full 1
Image is not available
'Dit is een scholingstraject mét slagkracht!'
'Perfect! Met deze praktijkgerichte scholingstrajecten maken de trainees die ik graag aan het werk wil helpen de beste kans om ook écht direct aan de slag te kunnen. Bijvoorbeeld bij de vele aangesloten werkgevers in de regio.’

Kit Harington
Student HBO IT - Arnhem

Peter, Zwolle

MEER WETEN OVER ONZE SCHOLINGSTRAJECTEN?

Onze opleiders kunnen alles over vertellen over het grote aanbod aan scholingstrajecten van ITPH Academy. Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt binnen 48 uur alle informatie. Je kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 088 525 37 17. We staan je graag te woord.