Full 1
WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN
VOOR ITPH ACADEMY?

Wij vinden de meest veelbelovende talenten en leiden ze verder op tot de IT professionals die hard nodig zijn om de kwaliteit van de IT-branche op een hoog niveau te houden.

Image is not available
Image is not available
Image is not available

IT’ers die snel willen starten

ITPH Academy leidt continu talent op. Deze IT’ers komen als starter op de arbeidsmarkt. Als programmeur zijn deze talenten snel beschikbaar, zij worden in enkele maanden om- of bijgeschoold door onze professionals. Uiteraard nadat ze grondig getest zijn voor de mogelijke functies waarin zij aan het werk gaan.

Heb jij zelf kandidaten die je wil opleiden? Er is maandelijks mogelijkheid om in te stromen in onze opleidingen.

Klaar voor de start

Al tijdens de opleiding worden kandidaten gekoppeld aan de bedrijven waar ze aan de slag gaan. Werkgevers kunnen in contact komen met verschillende kandidaten die in opleiding zijn en binnen afzienbare tijd aan het werk kunnen.

Zorgvuldige selectie

Wij houden van professionals die doorzetten; die staan voor wat ze doen en een commitment niet uit de weg gaan. Daarom gaan we bij de intake zorgvuldig te werk en selecteren we de kandidaten met de juiste competenties én de helderste motivatie.

Kennismaken met nieuwe talenten?

Als werkgever kun je ook relevante praktijkcases inbrengen als lesstof én je leert de kandidaat al in een vroeg stadium goed kennen via praktijkstages en –opdrachten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze regiomanagers komen graag met je in contact.

Online en op locaties door heel Nederland

Onze opleidingen verzorgen we online, op onze centrale locatie in Zwolle, of op elke gewenste locatie in Nederland.

Partners van ITPH Academy